MED TRUST - Din diabetesexpert

Om oss

Tre starka skäl som gör oss till en god partner till dig: service, kvalitet och samarbete.*

 

MED TRUST Sweden AB är ett helägt dotterbolag till det Österrikiska familjeföretaget MED TRUST. MED TRUST har tillverkat och distribuerat diabeteshjälpmedel under det egna varumärket Wellion® i över 25 år. Produktportföljen är gedigen och innehåller bland annat:

  • Wellion Blodsockermätare

  • Wellion Kombinerade mätare glukos / keton och glukos / kolesterol

  • Wellion Pennkanyler och säkerhetspennkanyler

  • Wellion Lansetter och säkerhetslansetter

 

MED TRUST har funnits i Sverige sedan 2008 och våra produkter finns i samtliga regioner och landsting.

Det som kännetecknar MED TRUST är högkvalitativa produkter och ett särskilt engagemang hos samtliga medarbetare. Vi är ett litet företag med hög servicegrad och kompetensnivå.

 

Program för hemsjukvård och äldreboenden
 

Vi vill göra er särskilt uppmärksam på vårt säkerhetskoncept för diabetiker inom hemsjukvården och äldreboenden. Där erbjuder vi våra säkerhetsprodukter (lansetter och pennkanyler med stickskydd), Wellion GALILEO plus blodsockermätare med utskjutningsknapp, produktstation samt årlig kontroll av mätarna.

 

MED TRUST är en kompetent och pålitlig leverantör när det gäller diabetikers alla behov.

Vi har människan i centrum för allt vi gör. I nära samarbete med sjukvårdspersonal erbjuder vi användare av våra produkter, individuella lösningar för varje situation.
Samtidigt stödjer vårt team personer som arbetar inom sjukvårdssektorn med omfattande tjänster för att snabbt och säkert införa användbara medicinska innovationer i det dagliga livet.

Vi är glada över att vara din pålitliga partner i vården.

 

 

Om MED TRUST Österrike

MED TRUST grundades 1997 av Silvia och Werner Trenker och har under de senaste 20 åren haft en stark tillväxt och vi finns nu på mer än 70 marknader. Huvudkontoret för vårt familjedrivna företag ligger i Marz / Burgenland, Österrike.

Huvudfokus ligger på vårt egna varumärke, Wellion. Med det har vi etablerat oss runt om i världen som en österrikisk tillverkare av medicintekniska produkter och in vitro-diagnostik inom många vårdområden, särskilt för diabetes. Vi är mycket glada över att betraktas som en kunnig och pålitlig partner som ständigt utvecklas med innovativa idéer. Vårt mål att upprätthålla kontinuitet, integritet, rättvisa och hållbarhet återspeglas i vårt professionella sätt att samarbeta samt med våra produkter och tjänster.

Kanske är det därför vi redan har fått ett antal utmärkelser, såsom förstaplatsen i Österrikes ledande företag 2021 (i Burgenland-rankingen i kategorin “international tätige Unternehmen”); Bästa familjeföretaget i Burgenland 2021, för att bara nämna några exempel.

* Högsta kvalitet är en självklarhet för oss.